Kantoor

Veronica Saris is in februari 2007 als advocaat begonnen  en is reeds vanaf 2005 actief in de advocatuur.

Advocatenkantoor Saris biedt bijstand op verschillende rechtsgebieden. U kunt bij ons terecht voor onder andere familiezaken, arbeidskwesties, huurzaken, incasso’s en verbintenissenrecht.

Advocatenkantoor Saris staat zowel particulieren als ondernemers bij op nationaal en internationaal niveau. Veronica Saris heeft een Poolse achtergrond. Vanwege de goede beheersing van de Poolse taal in woord en geschrift, kan zij probleemloos bijstand in Poolse aangelegenheden verlenen. Advocatenkantoor Saris heeft contacten in het Poolse bedrijfsleven en neemt actief deel aan verschillende door hen georganiseerde activiteiten. In juni 2014 is Veronica Saris mee geweest met de handelsmissie naar Polen die was verbonden met het bezoek van het koningspaar aan Polen.

Advocatenkantoor Saris werkt doelgericht en bekijkt samen met u de mogelijkheden. Voorop staat een snelle aanpak en efficiënte oplossing. Indien procederen niet nodig is, wordt dit vermeden. Waar onderhandelen en het treffen van een schikking mogelijk is, geniet dit altijd de voorkeur. Kiest u voor een snelle, goede en financieel aantrekkelijke oplossing, dan bent u bij Advocatenkantoor Saris aan het juiste adres.

VERONICA-zl